Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

TOBACCO

Brand: Atmos Lab
Ήπιο καπνικό άρωμα, με περιορισμένη γλυκύτητα, που ταιριάζει στο χαρακτηρισμό "κλασικό καπνικό". Αφιερωμένο στην ιδιαίτερη πατρίδα το Αγρίνιο...
Brand: Atmos Lab
Η καπνική γεύση των ερυθρόδερμων που πάντα είχαν κόντρα με τους cowboys. Ξεχάστε τις φαντασιώσεις προσομοίωσης και δοκιμάστε τη γεύση που ενέκρινε ο μάγος της φυλής..
Brand: Atmos Lab
Καπνική γεύση με γλυκιά απόκριση που δεν λιγώνει. Η καταλληλότερη γεύση για κάποιον που θέλει να ατμίζει άρωμα που δεν κουράζει. Αφιερωμένο στο πρόσωπο που στήριξε το εγχείρημα του Atmos..
Brand: Atmos Lab
Μην ψάξετε άλλο για καράβια στην έρημο. Η καπνική αυτή γεύση έρχεται να φέρει νέα εποχή στους λάτρεις της ερήμου, αφού θα τους ταξιδέψει σε πρωτόγνωρες οάσεις...
Brand: Atmos Lab
Ένα καπνικό άρωμα με φανατικούς θαυμαστές..
Brand: Atmos Lab
Καπνικό άρωμα για τους οπαδούς του πούρου..
Brand: Atmos Lab
ΚΑΜΑΚΙ . Είναι μια πολύ χαρακτηριστική γεύση, αρκετά ισχυρή, ακριβείς. Μακροχρόνια  σας δίνει μια πολύ καλή γεύση στον  ατμό σας.   ΚΑΜΑΚΙ γεύση είναι συσκευασμένο σε 10 ml φαρμακευτική γυάλινα μπουκάλια που έχουν εσωτερικό σταγονόμετρο και το καπάκι με ασφάλεια παραβία..
Brand: Atmos Lab
Αρωματικός καπνός που θυμίζει στριφτό τσιγάρο. Δεμένο σώμα, ευρύτητα γευστικών ερεθισμάτων και μεγάλη διάρκεια επίγευσης...
Brand: Atmos Lab
To ΜΑΧΧΧ είναι ένα εξαιρετικά αρωματικό καπνικό υγρό από την Atmos Lab, με μία παλέτα αρωμάτων λουλουδιών...
Brand: Atmos Lab
Εξαιρετικό καπνικό με άρωμα καβουρδισμένων  ξηρών καρπών ,φυστίκι ,καρύδι..
Brand: Atmos Lab
Ένα ατόφιο καπνικό υγρό, εξελιγμένο στη σειρά RY. Μία ακόμα δημιουργία στη σειρά των καπνικών που έρχεται να εμπλουτίσει την ποικιλία υγρών και αρωμάτων...
Brand: Atmos Lab
Μια γεύση ξηρού καπνού ,για να καλύψει τις ανάγκες σας , αν σας αρέσουν τα Αμερικανικά φύλλα καπνού . Απαλό άρωμα με μεγάλη επίγευση για να το απολαύσετε.Η γεύση του Τέξας είναι διαθέσιμη σε γυάλινη φιάλη των 10 ml που έχει εσωτερικό σταγονόμετρο και κάλυμμα που είναι προφανές ότι έχει παραβιαστεί.Π..
Brand: Atmos Lab
Είναι ένα μίγμα από αρώματα τουρκικού καπνού. Διακριτικό και ισχυρό, αυτό το άρωμα θα είναι η επιλογή σας εάν χρειάζεστε μια γεύση πρωτότυπου καπνού.Η γεύση του Turkish Harman είναι διαθέσιμη σε γυάλινη φιάλη 10 ml φαρμακευτικής χρήσης που διαθέτει εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Περιέχε..
Brand: Atmos Lab
Το VELVET είναι  κλασικό,με  ήπια γεύση. Είναι ένα μείγμα από αρώματα που μπορεί να σας δώσει χαλάρωση και ηρεμία. Δεν είναι ένα άρωμα καπνού που μοιάζει με? Είναι μια πολύ καλή γεύση all-day-vape έχει μια λεπτή  νότα που θα αγαπήσετε. Έχουμε πάρει μόνο τις βελούδινες νότες του αρώματ..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)