Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Gunshot - Elevenliquids

To κλασσικό RY βυθισμένο σε κρέμα βανίλιαςΣυσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
Το πάθος και η ορμή του Django είναι συγκεντρωμένη σε αυτή την απίστευτη συνταγή, η συλλογή από τις ώριμες φράουλες που αγκαλιάζουν την κρέμα θα σας δώσει την γεύση που ψάχνατε για καιρό.Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
Για όποιον ψάχνει την αίσθηση του πάγου σε συνδυασμό με γλυκό πορτοκάλι και τόνους από μάνγκο και ανανά , θεωρώ πως είναι το απόλυτο υγρό!!!Στην εισπνοή έρχεται η γεύση του ανανά και στην εκπνοή εμφανίζεται το γλυκύτατο πορτοκάλι, η διακριτική γεύση του μάνγκο.....και αυτή η υπέροχη αίσθηση του πάγο..
Η τολμηρή μας πρόταση με ένα εξαιρετικό berbon tobacco . Η ένταση του υγρού κορυφώνεται με βανίλια και καρύδα .Απόλαυση και εθισμός !!!Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
Εξωτικό dragonfruit περικυκλωμένο από ελαφριά κρέμα μπανάναςΣυσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
Στην εισπνοή κυριαρχεί η γλυκιά μηλόπιτα.....και στην εκπνοή η παρουσία της κανέλας που δεν είναι σκέτη, είναι λες και έχεις κομματάκι μηλόπιτας στο στόμα με κρέμα κανέλας!!!Η γλύκα είναι εκείνη που μένει......όλα τα αρώματα είναι αρμονικά συνδυασμένα και η σειρά με την οποία κάνουν την εμφάνιση του..
Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός! Kiwi αγκαλιασμένο απο καρδιά καρπουζιού!Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση ...
 Ένα πασίγνωστο ατμιστικό προφίλ με κυρίαρχο καπνικό το RY , πλαισιωμένο με καραμέλα και μια αίσθηση καβουρδισμενων ξηρών καρπών . Αγαπημένο !!!Συσκευασία:60ml μπουκάλι unicorn με 12ml άρωμα .ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)