Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Underground - Elevenliquids

Πουράκι από φύλλα καπνού virginia με πλούσιο άρωμα φουντούκι."Σκληρό" καπνικό για έντονες νύχτες !!!  Σύσταση: FLAVOURΣυσκευασία:60ml unicorn με 12ml άρωμαΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . Προσθέστε την ατμιστική βάση που σας αρέσει και ανακινήστε. ..
Καβουρδισμένοι ξηροί καρποί με ελαφριές νότες φυστικοβούτυρο και σιρόπι μπανάνας. Σύσταση: FLAVOURΣυσκευασία:60ml unicorn με 12ml άρωμαΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι έτοιμο για χρήση . Προσθέστε την ατμιστική βάση που σας αρέσει και ανακινήστε. ..
Η γεύση που ξεκινά την μέρα μας .Ζωηρός συνδυασμός από φρέσκα δημητριακά με όξινα φρούτα. Γλυκιά αίσθηση Cupcake πασπαλισμένο με λευκή ζάχαρη άχνη . Δεν μπορεί να πάει τίποτε στραβά σήμερα , η γλυκιά καλημέρα μας έκανε την αρχή ..... ΔΕΝ είναι έτοιμο για χρήσηΠροτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης 10 η..
 Ο ¨Μαύρος¨Phil φτάνοντας στα νησιά της Καραϊβικής , κατάλαβε ότι ο καπνός για το τσιμπούκι του τελείωσε . Έχασε τον κόσμο , παρά λίγο να χάσει και το μοναδικό του μάτι από την απελπισία . Κάνει βόλτα στο δάσος και βρίσκει μια συστάδα από ξερά χόρτα , φρούτα και μια κόλλα που θύμιζε μέλι στην μ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)