Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Gambler Tobacco Series

Αρωματικός καπνός .Καπνά burley , virginia και black cavendish. Προσθέσαμε λίγο kentuky bourbon , καραμέλα και βανίλια για να φτιάξουμε ένα υγρό με χαρακτήρα , απαλή γεύση για όλους τους λάτρεις των καπνικών. Μπουκαλάκι 60ml όπου περιέχει 12ml άρωμα σε PG.Παρασκευάζεται στα εργαστήρια της ELEVE..
Σκούρα φύλλα καπνού έχουν αναμειχθεί με ξανθά φύλλα flue cured για να δημιουργήσουν μια καπνική βάση πούρου. Προσθέσαμε νότες καραμέλας , ξηρών καρπών και βανίλιας για να δημιουργήσουμε ένα υγρό που θα σας συντροφεύει όλη μέρα. Μπουκαλάκι 60ml όπου περιέχει 12ml άρωμα σε PG.Παρασκευάζεται στα ε..
Το καπνικό RY4, "παντρεύεται" με τραγανά ψημένα μπισκότα και μια μικρή δόση ελαφριάς κρέμας. Ένα ημικαπνικό με έντονο το στοιχείο του μπισκότου και γλυκιά επίγευση. Μπουκαλάκι 60ml όπου περιέχει 12ml άρωμα σε PG.Παρασκευάζεται στα εργαστήρια της ELEVEN LIQUIDSΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ..
Ντελικάτη και έντονη εκδοχή καπνού RY4 με καραμέλα γάλακτος, κροκάν φουντουκιού αγκαλιασμένα από crème noisette.Μπουκαλάκι 60ml όπου περιέχει 12ml άρωμα σε PG.Παρασκευάζεται στα εργαστήρια της ELEVEN LIQUIDSΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ .Πως να το γεμίσετε με τον καλύτερο τρόπο. Στη βάση ..
Ένα ημικαπνικό υγρό με old school χαρακτήρα. Απαλός καπνός πλαισιωμένος από κρέμα βανίλιας και τραγανή ζύμη. Ένας φόρος τιμής στα ημικαπνικά υγρά που μας έκαναν να αγαπήσουμε το άτμισμα. Μπουκαλάκι 60ml όπου περιέχει 12ml άρωμα σε PG.Παρασκευάζεται στα εργαστήρια της ELEVEN LIQUIDSΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ Ε..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)