Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Elevenliquids The Colours


Όλα τα υγρά αναπλήρωσης της Eleven είναι TPD READY και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις- αναλύσεις όπως ορίζονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Αρχή. 


Όλα τα υγρά αναπλήρωσης μας κατασκευάζονται από πρώτες ύλες της Atmos Lab ,στο εργαστήριο της Eleven Liquids. 


Οι πρώτες ύλες και τα ατμιστικά υγρά παράγονται με: 


 Υψίστης καθαρότητας Νικοτίνη, Ευρωπαϊκής προέλευσης που πληρεί της Ευρωπαϊκές απαιτήσεις. 


 Υψίστης καθαρότητα Γλυκερίνη και Προπυλενογλυκόλη Ευρωπαϊκής προέλευσης 


και παραγωγής που πληρούν τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις. 


 Αρώματα γεύσεων Ευρωπαϊκής προέλευσης και παραγωγής.
 Είναι διαθέσιμα σε αναλογίες 


 


 THE COLOURS - 70% VG, 30% PG 


 ANIMAL INSTICTS 90% VG, 10% PG 


και αποδίδουν σε όλους τους ατμοποιητές. 


 Τα The Colours είναι διαθέσιμα σε 5 Νικοτίνες 0,3,6,12,18 


 Τα Animal Instincts είναι διαθέσιμα σε 4 Νικοτίνες 0,3,6,12 


Τα ατμιστικά υγρά της Eleven διατίθενται σε συσκευασία TPD READY 3 Tεμ Χ 10ml PET μπουκαλάκι σε εξωτερική συσκευασία με εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης. 

Το Black  είναι το μοναδικό καπνικό υγρό αναπλήρωσης της σειράς ,απαλό άρωμα με ελαφριά γλύκα , τελείωμα Virginia  και ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο. 70%VG - 30%PGTPD ready σε συσκευασία με 3x10 ml..
Το Black  είναι το μοναδικό καπνικό υγρό αναπλήρωσης της σειράς ,απαλό άρωμα με ελαφριά γλύκα , τελείωμα Virginia  και ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο. 70%VG - 30%PGTPD ready σε συσκευασία 10ml..
Το Blue ανεβάζει τον πήχη στα φρουτώδη .Κρέμα blueberry που θα το λατρέψετε.70%VG - 30%PGTPD raedy σε συσκευασία 3x10 mlΠεριλαμβάνεται  ΕΦΚ 3 ευρώ + ΦΠΑ..
Το Blue ανεβάζει τον πήχη στα φρουτώδη .Κρέμα blueberry που θα το λατρέψετε.70%VG - 30%PGTPD raedy σε συσκευασία 10 mlΠεριλαμβάνεται  ΕΦΚ 1 ευρώ + ΦΠΑ..
Φρούτα ,φρούτα ,φρούτα .Μίξη εξωτικών και μη με αρχηγό όλων το πεπόνι .Δροσερό και ανάλαφρο με όμορφη γεύση ,για όλες τις ώρες της ημέρας.70%VG - 30PGTPD ready σε συσκευασία 3x10 ml..
Φρούτα ,φρούτα ,φρούτα .Μίξη εξωτικών και μη με αρχηγό όλων το πεπόνι .Δροσερό και ανάλαφρο με όμορφη γεύση ,για όλες τις ώρες της ημέρας.70%VG - 30PGTPD ready σε συσκευασία 10 ml..
Το απαλό άρωμα της κανέλας σε συνδιασμό με το φουντούκι μας δίνουν το Red .Μοναδική γεύση για all day vaping που θα σας ενθουσιάσει .70%VG - 30%PGTPA ready σε συσκευασία 3x10 mlΠεριλαμβάνεται  ΕΦΚ 3 ευρώ + ΦΠΑ..
Το απαλό άρωμα της κανέλας σε συνδιασμό με το φουντούκι μας δίνουν το Red .Μοναδική γεύση για all day vaping που θα σας ενθουσιάσει .70%VG - 30%PGTPA ready σε συσκευασία 10 mlΠεριλαμβάνεται  ΕΦΚ 1 ευρώ + ΦΠΑ..
Το Yellow  είναι ιδιαίτερο υγρό που θα λατρέψουν οι "γλυκατζήδες". Βελούδινο και γλυκό με έντονη την αίσθηση της κρέμας . 70%VG - 30%PGTPD ready σε συσκευασία 3x10 mlΠεριλαμβάνεται  ΕΦΚ 3 ευρώ + ΦΠΑ..
Το Yellow  είναι ιδιαίτερο υγρό που θα λατρέψουν οι "γλυκατζήδες". Βελούδινο και γλυκό με έντονη την αίσθηση της κρέμας . 70%VG - 30%PGTPD ready σε συσκευασία 10 mlΠεριλαμβάνεται  ΕΦΚ 1 ευρώ + ΦΠΑ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)