Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Nasty Juice Concentrates

Brand: Nasty Juice
Μια από τις πιο περιζήτητες φρουτώδεις γεύσεις στην παγκόσμια αγορά, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή αγγίζει την τελειότητα. Η γήινη γλυκύτητα του μαύρου φραγκοστάφυλου που αναμιγνύεται με φρέσκια μέντα μας δίνει μια όμορφη αίσθηση και αναζωογονητικά σύννεφα.Χωρητικότητα 30ml άρωμα.Προτεινόμενη ..
Brand: Nasty Juice
Ζήστε την ποιότητα αυτού του γλυκού και νόστιμου χυμού μήλου. Η σωστή ισορροπία της γλυκύτητας και μια μικρή οξύτητα ενός μήλου στο σημείο που η γεύση αυτή φαίνεται πραγματική.Χωρητικότητα 30ml άρωμα.Προτεινόμενη διάλυση 15%Χρόνος ωρίμανσης 1 εβδομάδαMade In Malaysia..
Brand: Nasty Juice
Η γεύση του ανανά μαζί με δόσεις από λάιμ θα σας χαρίσει μια γεύση φρεσκάδας χωρίς να είναι βαρετή !Χωρητικότητα 30ml άρωμα.Προτεινόμενη διάλυση 15%Χρόνος ωρίμανσης 1 εβδομάδαMade In Malaysia..
Brand: Nasty Juice
Μια νόστιμη ώριμη φράουλα που έχει πρόσφατα μαζευτεί απ το αγρόκτημα. Θα χαρείτε τη φρεσκάδα και τη γλυκύτητά της μαζί με τα μούρα που την συνοδεύουν.Χωρητικότητα 30ml άρωμα.Προτεινόμενη διάλυση 15%Χρόνος ωρίμανσης 1 εβδομάδαMade In Malaysia..
Brand: Nasty Juice
Ένα μείγμα φραγκοστάφυλου και εξαιρετικής λεμονάδας. Η λεμονάδα είναι σε τέλεια δοσολογία , δημιουργώντας ένα παραδεισένιο συναίσθημαΧωρητικότητα 30ml άρωμα.Προτεινόμενη διάλυση 15%Χρόνος ωρίμανσης 1 εβδομάδαMade In Malaysia..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)