Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

SWEETS AND DRINKS

Brand: Atmos Lab
Το άρωμα Αψέντι προσφέρει τη ρεαλιστική γλυκάνισο και αρτεμισία γεύση του διάσημου ποτού. Ισχυρή γεύση που σας δίνει τη δύναμη των αψέντι στον άτμοποιητή σαςΕίναι συσκευασμένο σε 10 ml φαρμακευτική γυάλινη φιάλη με εσωτερικό σταγονόμετρο και τις σφραγισμένο καπάκι.Περιέχει: Συμπυκνωμένο μείγμα γεύσε..
Brand: Atmos Lab
Το AMARETTO δίνει τη ρεαλιστική γεύση του διάσημου ποτού στο eliquids σας. Αυθεντικό άρωμα αμυγδάλου, ειδικά για τους λάτρεις του ποτού αυτού. Μια υπέροχη γεύση που θα σας κάνει να το αγαπήσετε.  Γεύση AMARETTO είναι συσκευασμένο σε 10 ml φαρμακευτικά γυάλινα μπουκάλια που έχουν ..
Brand: Atmos Lab
Ουίσκι και κρέμα σε μια εξαιρετική , απολαυστική ισορροπία . Για τους λάτρεις του ποτού !!!!Προτεινόμενη διάλυση 5%..
Brand: Atmos Lab
Μια γευστική σοκολάτα για τους λάτρεις της σοκολάτας. Ένα ισχυρό άρωμα με λεπτή νότα και απαλή επίγευση. Μια εξαιρετική επιλογή για να δοκιμάσετε.Η γεύση Choco Mild είναι διαθέσιμη σε γυάλινη φιάλη 10 ml φαρμακευτικής χρήσης που διαθέτει εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Περιέχει: Συμπυκνω..
Brand: Atmos Lab
Cream άρωμα για τις ιδιοκατασκευές σας.Προτεινόμενη διάλυση 5%..
Brand: Atmos Lab
Ελληνικό γιαούρτι σε μια "δροσερή" έκδοση. Πολύ πλούσιο άρωμα, ιδανικό για μείγματα παγωτών.Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη φαρμακευτικής χρήσης 10 ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και κάλυμμα με προειδοποίηση παραβίασης.Περιέχει: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενογλυκόλη (FEMA 2940). Είνα..
Brand: Atmos Lab
Συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή HALVA.Ένα ξεχωριστό μείγμα σουσαμιού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως βάση και να προσθέσετε επίσης όποια γεύση επιθυμείτε. Από μούρα και ξηρούς καρπούς ως σοκολάτα, καραμέλα, σταφίδες και κακάο.Συσκευασία: Γυάλινο μπουκάλι 10ml με σταγονομετρητή.Οδηγίες χρ..
Brand: Atmos Lab
Το Sencha  είναι μια θαυμάσια  λεπτή γεύση ,μείγμα εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ιαπωνικό πράσινο τσάι. Είναι συσκευασμένο σε 10 ml φαρμακευτική γυάλινη φιάλη με εσωτερικό σταγονόμετρο και  σφραγισμένο καπάκι.Περιέχει: Συμπυκνωμένο μείγμα γεύσεων, διαλύεται σε προπυλενογλυκόλη (..
Brand: Atmos Lab
Ο κόκκινος ταύρος είναι εδώ να σας γλυκάνει τη γεύση !!Το TORO ROJO είναι συσκευασμένο σε 10ml φαρμακευτικό γυάλινο φιαλ'ιδιο που έχει εσωτερικό σταγονόμετρο και σφραγισμένο καπάκι.Περιέχει: Συμπυκνωμένο μείγμα γεύσεων, διαλυμένο σε προπυλενίου glycole (FEMA 2940) και αιθυλικής αλκοόλης (F..
Brand: Atmos Lab
Ο καφές που έρχεται να πλαισιώσει τον espresso της σειράς καφέδων της Atmos Lab. Πλούσιο άρωμα το οποίο, ειδικά τα πρωινά, κρίνεται επιβεβλημένο...
Brand: Atmos Lab
Ενα εξαιρετικά αρωματικό γλυκό άρωμα καραμέλα βουτύρου..
Brand: Atmos Lab
Η 2η καραμέλα της σειράς Atmos Lab, έρχεται να καλύψει με πιο παιχνιδιάρικη γεύση τους φανατικούς θαυμαστές. Καθαρό άρωμα, χωρίς υποψία βουτύρου, ξυπνά παιδικές μνήμες..
Brand: Atmos Lab
Ο συνδυασμός της εξαιρετικής σοκολάτας με φυσικά αρώματα φρούτων οδηγεί σε ένα τελικό προϊόν που ομολογουμένως είναι ανωτέρας ποιότητας...
Brand: Atmos Lab
Αν δεν μπορείτε να την πείτε ,μπορείτε να την ατμίσετε..
Brand: Atmos Lab
Η μυδωριά της καμμένης ζάχαρης πάνω παό την κρέμα θα αλλάξει τον ορισμό του "καμμένου" που έχετε μέχρι σήμερα. Για τους λάτρεις του περίφημου γλυκού, άκρως απαραίτητη...
Brand: Atmos Lab
Αναμνήσεις απο το καλοκαιρινό παγωτό καϊμάκι που τρώγαμε μικροί......
Brand: Atmos Lab
Ένα λαχταριστό άρωμα  σε έναν απολαυστικό συνδυασμό καφέ ,γάλακτος και καραμέλας..
Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)