Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Θήκες

Θήκες

Brand: aspire
Δερμάτινη θήκη μεταφοράς του αγαπημένου σας pod από την Aspire . Προστατεύουμε την συσκευή μας με στυλ!!..
Brand: coil master
Το mini Coil Master Kbag είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη και πρακτική θήκη ταξιδίου.Το Kbag Mini έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από ρυθμιζόμενα ελαστικά λουριά στη μία πλευρά της θήκης, η οποία κρατάει σταθερά τα ατμιστικά σας στη θέση τους, σχεδόν εξαλείφοντας τον κίνδυνο της μετατόπισης και ενώ είστε σ..
Brand: coil master
Το Coil Mater Kbag είναι μια θήκη πολλαπλών χρήσεων, ρυθμιζόμενο με λαστιχένιους ιμάντες  για όλα τα εργαλεία ,τα mos τους άτμο και τα υγρά αναπλήρωσης . Ό,τι χρειάζεστε μπορείτε να το μεταφέρετε με αυτή μοναδική θήκη...
Brand: OEM
Αυτά είναι τα τέσσερα χρώματα της θήκης από σιλικόνη για το iStick 50W: μαύρο, λευκό, ζεστό ροζ και μπλε. Είναι μαλακή και ελαστική ώστε να ταιριάζει στενά με την μπαταρία. Μπορείτε  να τη χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε τη συσκευή από την εξωτερική τριβή. Τώρα, ήρθε η ώρα για να ντύσετε τ..
Brand: eleaf
Θήκη  σιλικόνης iStick TC40W για την καλύτερη καλλωπιστικό και προστασία . Οι θήκες σιλικόνης προσαρμόζονται άνετα πάνω από την οθόνη OLED, όλα τα κουμπιά, και τις καμπύλες του iStick TC40W χωρίς να προσθέτει όγκο. Το απαλό άγγιγμα του  θα σας φέρει μια καλή  αίσθηση  στο χέρι. Μ..
Brand: wismec
Περιλαμβάνονται οι θήκες για 2 και 3 μπαταρίες ...
Εμφάνιση 1 έως 24 από 29 (2 Σελ.)