Μενού
Your Cart

 Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησης σου ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. 

Βαμβάκι

Brand: cloud 9
Το Cloud 9 Cotton είναι 100% οργανικό βαμβάκι Αυστραλίας  πολύ υψηλής ποιότητας και αντοχής .Χωρίς χημική επεξεργασία, χωρίς λεύκανσηΜήκος: 1μ..
Brand: Coilology
Το οργανικό βαμβάκι από την  coilology είναι 100% βιολογικό ,χωρίς χημική επεξεργασία και λεύκανση .Χαρακτηρίζεται από τις παχύτερες ίνες όπου έχουν καλύτερη απορροφητικότητα . Η συσκευασία περιέχει 10 γραμμάρια ...
Brand: COTN
Το βαμβάκι είναι ήδη έτοιμο να τοποθετηθεί σωστά στις αντιστάσεις σας.Το Cotn Threads είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι φαρμακευτικής ποιότητας με υψηλές προδιαγραφές.Η συσκευασία περιέχει 20 τεμμάχια ...
Brand: cotton bacon
Νέο οργανικό βαμβάκι ,Cotton Bacon Prime , με 33 % μεγαλύτερη απορροφητικότητα ...
Brand: vape nyne
Το VapeNyne F5 ,είναι 100% οργανικό βαμβάκι Supima που καλλιεργείται στις ΗΠΑ. Χωρίς φυτοφάρμακα και λεύκανση. Όλα τα φυτικά υλικά, και φυσικά έλαια έχουν απομακρυνθεί από μια οργανική διαδικασία καθαρισμού, η οποία μας δίνει ένα εξαιρετικά απορροφητικό, υψηλής αντοχής στη θερμότητα οργανικό βαμβάκι..
Brand: Hammer Coils
Με την επίβλεψη του Hammer (Πέτρος Αντωνίου) δημιουργήσαμε το Hammer Organic Cotton .Κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι 100%, το Hammer Cotton  είναι ένα  άοσμο βαμβάκι ,χωρίς επεξεργασία λεύκανσης. Μπορεί να απορροφήσει το υγρό αναπλήρωσης  εύκολα και γρήγορα. Είναι μαλακό αλλά ισχυ..
Οργανικό Bαμβάκι Ατμίσματος Mythical CottonTo βαμβάκι εχει διαλεχθεί με πολυ μεγάλη προσοχή και με αυστηρά κριτίρια  δινόντας βασηστην καθαρότητα , στην απορροφητικότητα και φυσικά στο να ειναι άγευστο ώστε ο ατμιστηςνα απολαμβάνει την γεύση του αγαπημένου του υγρού με ευχαρήστιση.Συσκευασια τω..
Οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας από την Thunderhead Creations .Τύπου "κορδόνι" από το ένα μέρος ,για εύκολη χρήση .Χωρίς παρασιτική γεύση.Βέλτιστη απορρόφηση.Για πυρήνα έως 3 χιλιοστά .Η συσκευασία περιλαμβάνει 20 τεμμάχια ...
Brand: cotton bacon
Το πρώτο οργανικό  βαμβάκι μελετημένο από Vapers για Vapers! Τώρα αναβαθμισμένο σε V2 ,πυκνότερο ,για μια καθαρότερη γεύση !Το Cotton Bacon V2 είναι το καθαρότερο , με την καλύτερη γεύση ,οργανικό βαμβάκι στην αγορά του ατμίσματος. Το Cotton Bacon V2 έρχεται σε λεπτές λωρίδες για εύκολη χρήση.&..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)